Veekmas

Tiehöyliä vaativiin olosuhteisiin – Veekmas hakee asentajia, Technical supportia ja assistenttia Pohjois-Karjalaan

Kiinnostaako ainutlaatuinen työ tiehöylien ja tiehöyläteknologian parissa? Lähde mukaan Veekmasille suunnittelemaan ja valmistamaan tiehöyliä paitsi Pohjolan vaativiin olosuhteisiin mutta myös ympäri maailmaa – ainoalle toimijalle Pohjoismaissa, joka vastaa höylien valmistamisesta ja kehittämisestä.

Vuonna 1982 perustettu perheyritys hakee nyt asentajia ja yrittäjiä tiehöylien kokoonpanoon Kiteelle. Tarjolla on mielenkiintoisia työpositioita tekniikan parissa sekä jatkuvat kehittymismahdollisuudet. Veekmasilla jokainen tiehöylä on erilainen, ja tiehöylät kasataan työpareittain tai itsenäisesti alusta loppuun, joten tehtävänkuva kokoonpanossa on erittäin monipuolinen.

Raskaankalustonasentajia

Veekmas hakee ammattitaitoisia raskaankalustonasentajia pysyviin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien kokoonpano-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole sinulle vaikeaa.

Tehtävä edellyttää työhön soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Sinulta toivotaan itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Technical support

Olet monipuolinen tekniikan osaaja, joka hallitsee ruotsin ja englannin kielen. Tehtäviisi kuuluvat moninaiset tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia teknisiä ongelmia ja osallistut myös fyysiseen työhön tuotannossa.

Sinulta odotetaan tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, vahvaa tekniikan ymmärrystä ja osaamista, sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon ja tuotekehityksen tiimiä.

Assistentti

Veekmas hakee täydennystä neljän hengen toimiston tiimiin. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä johdon assistenttina sekä taloushallinnon, myynnin, ostojen, viennin, rahtien ja asiakaspalautteiden/toimittajareklamaatioiden käsittelyn alueilta.

Sinulta edellytetään tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa.

Hakeminen