Valtimo Components

Sorvaatko kellosepän tarkkuudella? Hae töihin Valtimolle!

Valtimo Components Oyj etsii joukkoonsa sorvaamisen ammattilaisia! Valtimo Components on huipputeknologiaa valmistavien yritysten luotettava kumppani Pohjois-Karjalan pohjoisimmassa taajamassa, Valtimolla.

Iloiseen työporukkaan etsitään nyt kahta sorvaamisen ammattilaista: pitkäsorvauksen osaajaa ja pitkäsorvauksen operaattoria. Lisäksi etsinnässä on sähkökemiallisen pinnoituksen osaajaa tai oppijaa. Valtimo Componentsilla anodisoidaan ja passivoidaan alumiinia sekä pinnoitetaan metalleja nikkelillä, kuparilla, hopealla ja kullalla.

Osaamiset

Pitkäsorvaaja-osaajalta odotetaan Feature Cam / Esprit Cam tai muun CAM-järjestelmän sekä FANUC-käyttöjärjestelmän osaamista, sekä kokemusta Tsugami, Tornos Deko tai vastaavien pitkäsorvausautomaattien ohjelmoinnista ja operoinnista. Pajalle on etsinnässä myös pitkäsorvaaja-operaattori, jolla on kykyä ja ennen kaikkea halua oppia operoimaan pitkäsorvausautomaatteja, sekä ymmärrystä sorvaamisesta, mittaamisesta ja tankojen vaihtamisesta. Lisäksi ymmärrys teräkorjaimien asettamisesta on avuksi tehtävän nopeassa omaksumisessa.

Kellosepän tarkkaa työtä, jossa laatu palkitsee tekijänsä

Valtimo Componentsilla hommat tehdään kelloteollisuuden tarkkuudella: pajalta löytyy esimerkiksi Tornoksen pitkäsorvausautomaatit, joita pidetään Swiss type -tarkkuussorvien pioneerina. Valtimo Componentsilla pääset työskentelemään ainutlaatuiselle palveluntuottajalle, jossa sorvaus, koneistus, pinnoitus ja kokoonpano tuotetaan kaikki samassa paikassa.

Myös nauru on vihreää energiaa

Valtimo Components on yhteen hitsautunut ja ryhmäytynyt työpaikka, jossa yhdessä tekemisellä on suuri merkitys. Toki yksin työskentelyäkin voidaan järjestää, mutta lähtökohtaisesti ollaan yhtä suurta ryhmää. Sen lisäksi, että Valtimo Components on panostanut puhtaaseen energiaan itse tuotannossa, on myös nauru on vihreää energiaa. Olemme luotettava, tasa-arvoinen työyhteisö, jossa töitä tehdään iloisessa ilmapiirissä.

Tarvittaessa joustavat ja innovatiivisetkin työajat

Tässä työpaikassa sinua ei tahdota laittaa muottiin, vaan työajoista pyritään muokkaamaan myös sinun elämääsi palvelevat. Kykyä vuorotyöskentelyyn arvostetaan ja tekijän niin halutessa työtä saa tehdä vaikka yöllä. Valtimo Componentsilla on mahdollisuus myös periodityöhön, voit tehdä esimerkiksi kaksi viikkoa töitä ja pitää sitten pidemmän vapaan. Valtimo on myös luonnonläheinen ja turvallinen asuinpaikka, ja tarvittaessa saat avustusta asunnon hankinnassa yhdelle tai koko perheelle.