Joen Konehaalaus Oy hakee

TYÖNTEKIJÄÄ HAALAUSTIIMIIN

Joen Konehaalaus Oy on joensuulainen vaativaan konehaalaukseen erikoistunut yritys. Erikoisalaamme ovat koneiden ja laitteiden tasosiirrot, jotka teemme muovi- tai rautarullastoilla sekä ilmatyynysiirtojärjestelmillä. Trukeilla ja kurottajalla suoritamme monipuolisia ja vaativia nostoja sekä purkutöitä.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusalan yritykset, joissa tuotantolinjastot ovat haastavia siirrettäviä jo kokonsa puolesta. Meidät kutsutaankin paikalle silloin, kun asiakas haluaa siirtää jotain turvallisesti ja tehokkaasti. Yrityksemme erikoisosaaminen on tunnettu myös Pohjois-Karjalan ulkopuolella ja toiminta-alueemme on laaja.

Työtehtävät

Haemme haalaustiimiimme lisävahvistusta. Tyypillisiä haalaus- ja siirtotöitä ovat mm. metallintyöstö- ja, muoviruisku- ja, meistokoneet, ilma- ja kylmäkompressorit, puristimet, lämpökattilat, sähköpääkeskukset, hissien koneikot, pakkauslinjat ja kassakaapit.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kuljetusalan ammattiosaamista ja -pätevyyttä sekä kokemusta erilaisten trukkien ja nostimien ajamisesta. Tyyppinä olet rauhallinen, suunnitelmallinen ja osaat toimia tiimin jäsenenä. Sinulla on hyvä avaruudellinen hahmottamiskyky, tekninen osaaminen ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on erittäin vaihtelevaa, sillä jokainen siirrettävä kohde ja sen ominaisuudet sekä fyysinen työympäristö ovat aina erilaisia.

Ammatillista koulutusta haalaajan työhön ei ole, joten koulutamme sinut tulevaan työtehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja muuttuvat työkohteet, monipuoliset työtehtävät sekä hyvän tiimihengen omaavan työporukan. Työ on ensin määräaikainen 6-12 kk ja alkaa tammikuussa 2022 (tarkempi aloitusajankohta sovittavissa). Haemme tiimiimme pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Soita ja tule tutustumaan toimintaamme! Kerromme mielellämme lisää paikan päällä.
Lisätiedot: Jukka Jolkkonen (arkisin klo 15-17) p. 0500 171 224.