Tervetuloa töihin Suomen sosiaalisimpaan maakuntaan. Tarjoamme tueksesi asiantuntijoidemme tiedot ja verkostot. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja kehittyä alasi huipputekijäksi.

Projektisuunnittelija

Tehtävänäsi on Ympäristöministeriön ”Alueet kuntien ilmastotyön tukena” avustuksesta rahoitetun ”Päästöt kuriin – tehokkaasti kohti vähähiilisyyttä”- hankkeen toteutus hankesuunnitelman mukaisesti. Hankkeessa keskitytään edistämään yhteistyössä kuntien kanssa uusiutuvaan energiaan siirtymistä, lisäämään energiatehokkuutta sekä löytämään keinoja monipaikkaisuuden avulla liikenteen päästöjen vähentämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, riittävä työkokemus ja osaaminen ilmasto- ja energia-asioissa sekä vahva osaaminen yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Kuntayhteistyön kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja sen kesto on 1.3.2022−28.2.2023. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Maakuntaliitossa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluesuunnittelupäällikkö Timo Korkalainen p. 045 663 537  ja työsuhteen ehdoista vs. hallinto- ja talousjohtaja Jarmo Heiskanen, p. 040 544 5671.