Porokylän leipomo

Puhutko taikinaa? Tule Porokylän Leipomoon elämysleipuriksi!

Kun maukas leipä pysäyttää nauttimaan hetkestä, se tekee ihmisen elämästä hiukan parempaa. Siksi Porokylän Leipomossa jokainen työntekijä saa elämysleipurin arvonimen. Haemme nyt joukkoomme osaavia leipureita, joilla on taikinaymmärrystä ja halua leipoa elämyksellisiä tuotteita ilahduttamaan suomalaisten arkea päivittäin.

Tasapainoisesti perinteitä ja modernia kehittämistä

Porokylän Leipomo on perheyritys, jolla on juuret syvällä Pohjois-Karjalassa. Leipomon päätuotteita ovat ruisleivät sekä gluteenittomat leipomotuotteet. Leipomot sijaitsevat Pohjois-Karjalassa, Nurmeksen ja Lieksan kaupungeissa, ja ne työllistävät yhteensä 150 henkilöä.

Porokylässä leipomo uskoo, että kun ylläpidetään perinteitä ja luodaan samalla uutta, saadaan suomalaisen leivän ympärille uudenlaisia, kiehtovia ja innostavia elämyksiä. Porokylän leipäjuuri on lähes neljäkymmentävuotias ja ruisleivän hyvän maun ydin. Elämyksellisen maun varmistaa perinteinen leipurin ammattitaito.

Lisäksi leipomo haluaa myös olla luomassa myös uutta ja modernia. Rakenteilla on kolmas leipomo, joka uudistaa leipomotyötä kohti parempaa ergonomiaa ja työn sujuvuutta. Gluteenittomissa leipomotuotteissa Porokylän Leipomon tavoitteena on olla koko tuoteryhmän ja hyvinvointiajattelun suomalainen uudistaja, leipoen kaikille sopivia elämyksiä.

Tehtävänkuva leipurina

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset teollisen mittakaavan leiväntuotannon tehtävät. Sinulta odotetaan taikinaymmärrystä: maku- ja laatutietoisuutta ja yhdessä tekemisen asennetta. Erityisesti haussa ovat koulutetut ammattileipurit.

Porokylän Leipomo on vakavarainen ja menestyvä toimija, jonka tuotteet kiinnostavat Suomalaisia laajasti. Työhön sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi Porokylässä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä. Yhdessä tekemisen ja onnistumisen lisäksi vastuullisuuden arvoa vaalitaan arjessa päivittäin. Porokylän leipomo on myös Vastuullinen Työpaikka -yhteisön jäsen.

Tarkoituksena elämysten leipominen 

”Voiko ruisleipä olla näin hyvää!” Joka päivä noin 300 000 suomalaista pysähtyy nauttimaan Porokylän leipomon elämyksiä. Kun leivän maku, rakenne ja ulkonäkö ovat kohdallaan, pala pysähtyy suuhun, silmät sulkeutuvat ja aika katoaa hetkeksi. Tämä on Porokylän leipomon olemassaolon tarkoitus – elämysten leipominen ja hyvän ihmisen elämän tekeminen. 

Viimeinen hakupäivä on 15.12.2022.