Oletko sinä tuleva Laaduntekijä?

Pielisen Betoni on lähes 50 vuotta toiminnassa ollut perheyritys. Olemme kompensoidun betonin edelläkävijä, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudesta. Meillä on viisi tehdasta Suomessa, joissa työllistämme n. 100 henkeä ja suurin osa heistä ovat olleet meillä jo vuosikymmeniä.

Haemme sinua runkoelementtituotantoon tuotantoinsinööriksi.

Työtehtäväsi muodostuu pääsääntöisesti tuotannonsuunnittelusta sekä ostoista. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus olla mukana kehitystyössä. Sinulla on taustalla joko rakennuspuolen mestarin tai insinöörin koulutus. Arvostamme monipuolista työkokemusta rakennus- ja betonialalta. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta. Sinulla on tarkkuutta yksityiskohtiin, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Työyhteisömme tukee sinua alkumetreiltä saakka ja pääset osaksi tiivistä tiimiämme. Tietokoneella työskentely ja sen perusohjelmat ovat sinulla hallinnassa, etkä epäile kysyä neuvoa, jos sitä tarvitset. Säännöllinen työaikamme on yleensä ma-pe noin klo 7-15:30 (40h viikossa). And if all the previous things seem just perfect and you can work in both Finnish and in English, you could be the person we are looking for. So apply right now.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Tiiviin ja hyvän työyhteisön
– Työtehtävien määrittely osaamisesi perusteella
– Mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä ammattilaisena
– Vastuullisen työn
– Kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön tuen työssä menestymiseen
– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen (6kk koeaika)
– Osaamisesi perustuvan palkkauksen
– Kattava työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus
– Säännölliset työajat