Kesport Ilomantsi hakee myyjää

Kesport-Kenkä-Tekstiili Kortelainen on monipuolinen ja palveleva urheiluvälineiden ja -varusteiden sekä tekstiilien ja kenkien erikoiskauppa aivan Ilomantsin keskustassa, joka toimii jo kolmannessa sukupolvessa.

Meille asiakaspalvelu, monipuolinen valikoima, laadukkaat merkkituotteet sekä työpaikan siisteys ovat ykkösasia.

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko erilaisten ihmisten kanssa toimeen? Onko sinulla kokemusta erikoiskaupan alasta? Oletko kenties kiinnostunut kalastuksesta, retkeilystä, hiihdosta, lenkkeilystä, pyöräilystä tai eri palloilulajeista? Haluatko oppia uutta?

Etsimme aidosti innostunutta myyjää varmistamaan, että kauppakokemus meillä ylittää asiakkaan odotukset. Kauppamme valikoima on todella monipuolinen kattaen useamman lajin urheiluvälineet, erä- ja kalastustarvikkeet, lenkkijalkineet ja vapaa-ajan jalkineet sekä laaja valikoima urheilutekstiilejä. Pääset myymään laadukkaita urheiluvälineitä ja -varusteita sekä tekstiilejä että kenkiä.

Meillä työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat päivittäin. Myyjän työtehtäviin kuuluvat ystävällinen asiakaspalvelu sekä myyntityö, tuotteiden hinnoittelu ja esillepano, tarjousten suunnittelu ja toteutus, kausituotteiden varastointi, myymälän siisteydestä sekä esillepanosta huolehtiminen ja kassatyöskentely. Katsomme isoksi plussaksi digitaalisten myynti- ja markkinointityökalujen osaamisen.

Myyjän työ edellyttää oma-aloitteisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua ja halua oppia uutta koko ajan. Työn ytimessä on asiakaspalvelutaito. Palvelualttius, asiantuntemus, monipuolinen valikoima sekä siisti työympäristö ovat kauppamme ylpeys. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa tehdään töitä ahkerasti hyvällä ja iloisella asenteella toinen toista tukien.

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Tule mukaan meidän K-kaupan monipuoliseen maailmaan!

Hae töihin jo tänään!

Lisätietoja työtehtävästä ja työpaikasta antaa Heli Kortelainen,
puh. 0400 264 100 arkisin ma-pe klo 9-17.

Olet lämpimästi tervetullut rupattelemaan paikan päälle kaupalle.

Lähetä hakemuksesi 11.2.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: