Jakeluasema Rissanen Oy hakee

KOKKIA JA/TAI RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

Reilummin Reijolasta!

Vuonna 1981 Reijolan kylälle rakennettu huoltoasema on toiminut alueen kokoontumispaikkana, jonne tullaan vaihtamaan kuulumiset kahvikupposen äärellä tai syömään maittavaa lounasta. Alun perin Shellin lipun alla toiminut yritys kulkee monen asiakkaan puheissa vieläkin Reijolan Shellinä, vaikka polttoaineen jakelu siirtyikin St1:lle vuonna 2006.

Alusta asti yrityksen menestykseen on ollut vaikuttamassa reilu meininki ja erinomainen palvelu ja ruoka. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja positiivisella asenteella ja tästä haluamme pitää kiinni jatkossakin.

Työtehtävät

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia ja/tai kahvilatyöntekijää Joensuun Reijolassa sijaitsevaan huoltoaseman kahvila-ravintolaan. Pääasiallinen työ on ruoka-annosten tekemistä, lounasruokailuun liittyviä valmisteluja sekä kahvilan ja keittiön siisteyden ylläpitoa. Koulutamme tarvittaessa kassatyöskentelyyn. Kahviomme myy ravintolapalveluiden ja veikkauksen lisäksi myös auto- ja kioskitarvikkeita.

Tehtävän kesto ja työaika

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työaika on toimenkuvasta riippuen arkisin klo 7.00-19.00 välillä ja viikonloppuna 8.00-18.00 välillä. Työaika 90 h/3vkoa.

Olemme kiinnostuneita myös työntekijöistä, jotka haluaisivat tehdä osa-aikatyötä tai pienemmillä tunneilla.

Piipahda kahvilla ja tule tutustumaan toimintaamme! Juttelemme mielellämme kanssasi työnkuvastasi. Soita Hannu Rissanen p. 041 451 2740