Meillä Pohjois-Karjalassa voi tehdä hienon työuran monella alalla. Täällä läsnäolo, lämminhenkisyys sekä arvostus toisia kohtaan näkyy myös työpaikoilla. Työ on merkittävä osa elämää – meillä urapolun voi suunnitella omien tavoitteiden mukaiseksi. Maakunnassamme on monipuoliset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ja toteuttaa itseään.  

Teemme asiat yhdessä. Maakuntaliitolla on tärkeä rooli maakunnan kehittäjänä ja alueen toimijoiden yhteistyöjohtajana. Rakennamme yhdessä elinvoimaista, osaavaa, kestävää ja hyvinvoivaa maakuntaa.   

Haemme joukkoomme hyvinvointi- ja koulutusasiantuntijaa

Tee työtä, jolla on merkitys ja tuo asiantuntemuksesi maakuntamme hyväksi. Tarjoamme tueksesi asiantuntijoidemme tiedot ja verkostot. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja kehittyä alasi huipputekijäksi.

Tehtävänäsi on toimia koulutuksen ja osaamisen sekä hyvinvoinnin edistäjänä ja verkostojen aktivoijana. Olet verkostojen kutoja ja toimit maakuntaliiton vastuuhenkilönä hyvinvoinnin, koulutuksen ja osaamisen työryhmissä sekä maakunnallisissa osallistumisfoorumeissa, kuten järjestöasiain neuvottelukunnassa. Vastaat maakuntaliiton rahoittamista koulutus- ja hyvinvointialan hankkeista. Työhön kuuluu hankkeiden valmistelu ja arviointi, seuranta, ohjaaminen ja neuvonta. Olet edunvalvoja, alan kehityksen seuraaja ja uusien aloitteiden tekijä.

Seuraat aikaa ja hyödynnät aiemmin oppimaasi. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta koulutus- ja hyvinvointialasta sekä näkemystä niiden kehittämismahdollisuuksista. Olet hyvä verkostoitumaan, esiintymään ja tekemään yhteistyötä. Arvostamme tavoitehakuista toimintaa asiantuntijaverkostoissa ja kykyä yhdistää erilaiset näkemykset sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Maakuntaliitossa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Jarno Turunen, puh. 0400 818 352 ja työsuhteen ehdoista vs. hallinto- ja talousjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 040 544 5671