Kaipuu

Kotiseudulle?

Huipputöitä ICT-alalla Joensuun seudulla

Uusi vaihe urallasi!

Pohjois-Karjala on pullollaan upeita ICT-alan työmahdollisuuksia alan huippuyrityksissä. Työn lisäksi arkea rikastavat mahtavat maisemat, leppoisat ihmiset ja aktiivinen, mutta rento elämänrytmi. Alueella on runsaasti tarjontaa myös muiden alojen työpaikoista, joten töitä löytyy myös puolisolle.

Joensuun seudulla on erityisen vahva ICT-alan verkosto, johon kuuluu kansainvälisiä yrityksiä ja tulevaisuuden huippuosaajia. Joensuun alueella työskentelee yli 1000 alan ammattilaista ja toimijaverkoston kasvaessa uusia tarvitaan jatkuvasti.

Alan edelläkävijänä paikallinen yrityssektori keskittyy muun muassa luonnonvarojen kaukokartoitukseen, kansainväliseen ohjelmistoliiketoimintaan, sosiaali- ja terveydenhoitoalan toiminnanohjaukseen, teollisen internetin innovaatioihin sekä ICT-ympäristöjen vaativaan kehittämiseen. Joensuusta valmistuu alalle vuosittain satoja ammattilaisia ja asiantuntijoita niin yliopistosta, ammattikorkeakoulusta kuin ammattioppilaitoksestakin.