Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

jakeluautonkuljettajaa

Kuljetus P. Kiiskinen Oy on Kontiolahdella vuonna 2019 perustettu vakavarainen kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Yrityksemme on tunnettu henkilökohtaisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Työtehtävät

Jakeluautonkuljettajan tehtävänä on Valion ja yhteistyökumppaneiden tuotteiden lastaus ja jakelu Pohjois-Karjalan alueella. Työtehtäviisi kuuluu myös autojen siisteydestä huolehtiminen. Työ sisältää paljon liikkumista ja vaatii vähintään kohtalaista fyysistä kuntoa sekä valmiutta aikaisiin aamuherätyksiin.
 
Oletko sinä sopiva hakija?

Edellytämme C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta luotettavuutta ja joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa, järjestelmällisyyttä sekä kykyä ajaa jakeluautoa kaupunkikeskustan alueella. Ajamme kahdessa vuorossa, joten sinulle tulee olla mahdollisuus tehdä yötyötä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn sekä hyvän työporukan. Meillä on hyvä olla töissä ja työntekijöiden vaihtuvuus on ollut todella vähäistä. Työt alkavat kevään 2022 aikana ja kyseessä on vakituinen kokoaikatyö.

Mikäli kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä Petri Kiiskinen p. 0505368082 ja kysy lisää työtehtävistä.

Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!