Enerke

Tule rakentamaan kriittistä ja kestävää infrastruktuuria

Miltä kuulostaisi työskentely kriittisen infrastruktuurin parissa ja näin taata ihmisille ja yrityksille luotettava ja laadukas sähkönjakelu? Enerke on yksi laaja-alaisimmista sähkönjakelujärjestelmien palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Yrityksen juuret ovat Pohjois-Karjalassa, mutta toimipisteitä on 16 valtakunnallisesti ja niissä työskentelee yhteensä lähes 250 henkilöä.

Avoimet työpaikat

Nyt etsinnässä on sähköasentajia Pohjois-Karjalassa sijaisevaan Lehmoon sähköasemien rakentamis- ja kunnossapitotehtäviin sekä työmaavastaavia sähköasemahankkeisiin.
Sähköasentajan töissä pääset tekemään monipuolisia sähköasemien rakentamis- ja kunnossapitotehtäviä. Odotamme, että sinulla on sähkö- tai automaatioasentajan koulutus.

Työmaavastaavana johdat asennustiimiä monipuolisissa sähköasemaprojekteissa ja vastaat siitä, että projektien asennustyöt etenevät aikataulussa asiakkaan laatukriteerit täyttäen. Työmaavastaavana tehtäviisi kuuluvat sekä uudisrakentamis- että saneerausinvestointihankkeiden läpivienti. Projektitiimisi kanssa teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, alihankkijoiden sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Odotamme, että sinulla on sähkötekninen koulutus. Tehtävä edellyttää myös hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tulosvastuullista ajattelua ja päätöksentekokykyä.

Joustavuutta ja vapautta

Molemmissa tehtävissä eduksi katsotaan, jos olet työskennellyt sähköjakelujärjestelmien parissa tai teollisuuden kunnossapidossa. Työkohteet vaihtelevat, joten olisi hyvä, että matkustus tarkoittaa kohdallasi positiivista vaihtelua työpäiviin. Tärkeää on oma motivaatiosi ja kyky uuden oppimiseen. Toimit vastuullisissa tehtävissä, joissa sinulla on itsenäisyyttä ja vapautta suunnitella omaa työpäivääsi. Tämän kaiken pääset toteuttamaan keskellä Pohjois-Karjalan jylhää ja kaunista luontoa!

Osaamisen kehittämistä

Enerkellä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja halutessaan kouluttautua lisää omien kykyjesi ja kiinnostuksesi perusteella. Esimerkiksi sähköasentajana työskennellessäsi sinun on mahdollista edetä vaikkapa suunnittelutehtäviin, sähköasemien käyttöönottotehtäviin, työmaavastaavaksi tai projektipäälliköksi.

Kohtaavatko arvomme – hae töihin!

Ylpeitä enerkeläisiä yhdistää kokemus työn yhteiskunnallisesta merkityksellisyydestä. Hyvällä suunnittelulla ja käytännön ratkaisuilla Enerke tuottaa turvallisesti laadukasta työnjälkeä, joka kestää aikaa ja tuo asiakkaillemme lisäarvoa.

Lue lisää Enerken avoimista työpaikoista ja hae merkityksellistä työtä keskeltä Pohjois-Karjalaa:

Viimeinen hakupäivä on 27.11.2022.