Haemme Premetec Production Oy:lle

Koneistajaa

Olemme vakaasti kasvava teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys Outokummussa. Valmistamme prosessi- ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin metalli- ja muoviosia, osakokonaisuuksia sekä massatuotannon työkaluja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta joko CNC-sorvauksesta ja/tai jyrsinnästä. Voit olla joko kokenut alan konkari tai vasta uran alkuvaiheilla. Työtehtävät muovautuvat valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti. Kokemustaustastasi riippumatta, meiltä saat pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Perehdytämme jokaisen uuden tulokkaan huolella työhön ja täydennyskoulutamme tarvittaessa tehtävään. Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Ympärillesi saat 40 hengen mukavan ja reilun työyhteisön.

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.