Automaatiosuunnittelija (Mekaniikka)

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen tukemaan yrityksemme kasvua ja kehitystä.

Työskentelet mekaniikkasuunnittelutiimissämme, ja pääasialliset työtehtävät koostuvat automaatiokoneiden ja -laitteiden sekä erilaisten automaatiokokonaisuuksien mekaanisesta suunnittelusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 3-vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Odotamme hyvää 3d-suunnittelu osaamista sekä suunnitteluohjelmiston hallintaa (Solidworks tai vastaava). Arvostamme lisäksi hyvää itsenäistä työotetta ja riittäviä sosiaalisia työelämän taitoja.

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä työuralla eteenpäin. Annamme käyttöösi parhaat työkalut ja koko tiimin tuen, jotta onnistut tehtävässä mahdollisimman hyvin. Lisäksi pääset vaikuttamaan halutessasi myös yrityksemme kehittämiseen. Meillä pääset osaksi avointa ja nuorekasta työyhteisöä, jossa tekemistäsi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan.

Onko tässä sinun seuraava siirtosi?

Hae tehtävää 13.2.2022 klo 16.00 mennessä ja liity huipputiimiin.

Valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella ja sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti. Joten hae paikkaa jo tänään.

Lisätietoja työnkuvasta ja yrityksestä: Mikko Malinen / 0503212153