Outoplan Oy on teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Palvelemme ammattitaitoisesti teollisuutta ja julkista sektoria teknisessä suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa esiselvityksistä käyttöönottoon. Edistämme asiakaskuntamme tuotantotekniikan ja tuotteiden jatkuvaa teknistä ja laadullista kehittämistä kilpailukykyiseksi sekä heidän menestystekijöitään tukevaksi. Olemme mukana toteuttamassa projekteja esisuunnittelusta käyttöönottoon sekä ideasta prototyypin toteutukseen.

Haemme kasvavaan tiimiimme

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ 

Joensuun tai Kuopion toimistollemme.

Toivomme sinulta soveltuvaa automaatioalan korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä yli viiden vuoden työkokemusta teollisuudessa ja ohjelmointiosaamista jostakin markkinoiden johtavasta automaatiojärjestelmistä (DCS/PLC). Eduksi luetaan sähköalan tuntemus ja jonkin suunnitteluohjelmiston tai tietokantapohjaisen sähkösuunnitteluohjelmiston osaaminen.

Työ vaatii tiimityöskentelytaitoja ja myös omatoimista työskentelyä asiakasrajapinnassa. Omatoimisuus, ongelmanratkaisukyky ja kehittämishaluinen asenne ovat edellytys onnistumiselle työssä. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan ja asiantuntevan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtehtävät ovat monipuolisia, asiakaskuntamme on laaja ja työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä. Työskentely on mahdollista toteuttaa osittain etätyönä.

Työpaikka täytetään sopiva hakijan löydyttyä. Hakuaika voimassa 8.12.2021 asti.